Zvonoteca

# Iar e scandal prin Zalău că nu sunt bărbieri, nu are cine să-i radă pe unii și pe alții. Noi vă propunem să vă radeți între voi, să vă calmați, să reînființați niște școli de meserii adevărate. Mai aflăm că sunt cursuri de calificare și calificare profesională online. Adică te contectezi la net și te învață băieții cum să tunzi, cum să montezi priza, să rașchetezi parchetul, să montezi mobilă.

# Scandal lângă spital. Un bătrânel s-a cherchelit probabil în timp ce își aștepta nevasta să iasă de la doftor. Sătul de așteptare, bărbatul s-a dus să tragă ceva. Baiul e că bătrânelul a înflorit, a devenit roșu pe lângă ochi și zâmbea de bine ce se simțea. Să vezi sudalme și amenințări. O săptămână de sapă cu hârlețul îl așteaptă pe bietul om.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Iar e scandal prin Zalău că nu sunt bărbieri, nu are cine să-i radă pe unii și pe alții. Noi vă propunem să vă radeți între voi, să vă calmați, să reînființați niște școli de meserii adevărate. Mai aflăm că sunt cursuri de calificare și calificare profesională online. Adică te contectezi la net și te învață băieții cum să tunzi, cum să montezi priza, să rașchetezi parchetul, să montezi mobilă. # Scandal lângă spital. Un bătrânel s-a cherchelit probabil în timp ce își aștepta nevasta să iasă de la… Citeste mai mult […]

Leave a Comment