Zvonoteca

# Pentru unii directori de instituții publice, pensionarea nu vine la pachet cu sfârșitul carierei. Politica e politică, iar partidul potrivit îți poate prelungi activitatea ca lider de grupare administrativă. Ioi, ioi, fain e la partid, fain e la stat. Lăsați fraierii să muncească în privat, iar pruncii absolvenți, chiar și ăia cu zece, să facă bine să-și aștepte rândul, mama ei de lume!

# Cine a zis că nu e fain la Zalău? Îţi speli mașina, iar după o oră e iar ca la început. Că doar suntem la oraș, ce naiba, nu? Asta ca să ne amintim veșnic că originile noastre sunt la sat, că de acolo venim. Lasă, nouă ne place traiul de la sat în oraș.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Pentru unii directori de instituții publice, pensionarea nu vine la pachet cu sfârșitul carierei. Politica e politică, iar partidul potrivit îți poate prelungi activitatea ca lider de grupare administrativă. Ioi, ioi, fain e la partid, fain e la stat. Lăsați fraierii să muncească în privat, iar pruncii absolvenți, chiar și ăia cu zece, să facă bine să-și aștepte rândul, mama ei de lume! # Cine a zis că nu e fain la Zalău? Îţi speli mașina, iar după o oră e iar ca la început. Că doar suntem la… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    masina ca masina.da sa vezi ce-ti afla-n plamani,dupa ce respiri aerul asta all around the clock!

Leave a Comment