Zvonoteca

# Gurile nesimțite și rele spun că angajații din două instituții publice își iau în draci concedii medicale. Unii își petrec cu lunile prin medical: la piscină, la la cumpărături, la tribunal, în excursie, pe ici și pe colo. Ce fain e că nimeni nu verifică dacă astfel de concedii sunt pe bune sau sunt false, nu? Cine se pune cu doctorul care dă concediul și cine verifică dacă ăla care e veșnic în medical e beteag cu trupul sau doar cu capul?

# Înțelegerile politice au ajuns mai rele decât prostituatele de pe centură. Uneori, alea care se vând au mai multă demnitate, dar politicul e mai murdar ca niciodată. E frumos să vezi oameni care au ieșit la pensie din structuri militarizate, iar a doua zi sunt înscriși în partid, cu funcție tot la stat și cu post asigurat tot în public, acolo une e cald și bine. Trăiască România cea corectă și curată!

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Veronica

    Corect ultimul articol din “ Zvonoteca” ! In exemplu edificator in acest sens este liderul Forței dreapta” pe Salaj! Acesta este un fost polițist care a ieșit la pensie la o vârsta frageda, a ocupat mai multe funcții in cadrul inspectoratului Județean de Polutie, (șef biroul investigații criminale) și pe deasupra are și doctorat! A fost “ uns” șef de partid pe Salaj cu surle și trâmbițe de către Sica Mandolin ( Ludovic Orbán) ! Si atunci întreb : cum dracu nu a merge bine treaba in tara asta?

  2. […] # Gurile nesimțite și rele spun că angajații din două instituții publice își iau în draci concedii medicale. Unii își petrec cu lunile prin medical: la piscină, la la cumpărături, la tribunal, în excursie, pe ici și pe colo. Ce fain e că nimeni nu verifică dacă astfel de concedii sunt pe bune sau sunt false, nu? Cine se pune cu doctorul care dă concediul și cine verifică dacă ăla care e veșnic în medical e beteag cu trupul sau doar cu capul? # Înțelegerile politice au ajuns mai rele… Citeste mai mult […]

Leave a Comment