Zvonoteca

# Scandal în stația de autobuz de la Zahana. Un patruped mic, cu unghiile vopsite și cu fundițe în creștet, s-a căc… a defecat pe banca unde l-a așezat doamna drăguță. Pruncii au început să râdă în hohote, iar un bătrânel și-a luat cârja de capăt și a vrut să-i aranjeze blana animalului care nu a putut ține în el. Stăpâna a sărit ca arsă, s-a lăsat cu amenințări. Bătrânul i-a cerut să curețe banca de căc… de rahat, femeia nu voia, pruncii râdeau și mai tare, iar cânele s-a făcut mic, mic. Râdem și glumim, dar cine curăță rahatul câinelui?

# Doriți să-l fardăm, vreți să-l aranjăm? Îl putem face să pară de parcă doarme. Uite ce frumos doarme, nu vi se pare? Nu, nu noi întrebăm. Întrebarea vine de la angajatul unei firme care te duce acolo de unde nu te mai întorci, e doar cu dus. Pare macabru, dar face parte tot mai mult din cotidian. Măcar la dus să arate bine.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Scandal în stația de autobuz de la Zahana. Un patruped mic, cu unghiile vopsite și cu fundițe în creștet, s-a căc… a defecat pe banca unde l-a așezat doamna drăguță. Pruncii au început să râdă în hohote, iar un bătrânel și-a luat cârja de capăt și a vrut să-i aranjeze blana animalului care nu a putut ține în el. Stăpâna a sărit ca arsă, s-a lăsat cu amenințări. Bătrânul i-a cerut să curețe banca de căc… de rahat, femeia nu voia, pruncii râdeau și mai tare, iar cânele s-a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment