Zvonoteca

# Întâlnire la nivel înalt într-o localitate sălăjeană, iar pe lista de invitați au fost numai personalități. Bine, presa nu a fost invitată, nu cumva să întrebe de doctorii, de baiuri. Mama lor de doctorii.

# Când te duci la o mare întâlnire și tu puți a acreală de îi vine celui de lângă tine să vomite tot ce a mâncat de Crăciun, e bai, e mare bai. Băbăiatule, mai spală-te, vezi că există deodorante, pirule, sopon, mașină de spălat. Știm, puți puțin, dar baiul e mai nou că puți mult.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Întâlnire la nivel înalt într-o localitate sălăjeană, iar pe lista de invitați au fost numai personalități. Bine, presa nu a fost invitată, nu cumva să întrebe de doctorii, de baiuri. Mama lor de doctorii. # Când te duci la o mare întâlnire și tu puți a acreală de îi vine celui de lângă tine să vomite tot ce a mâncat de Crăciun, e bai, e mare bai. Băbăiatule, mai spală-te, vezi că există deodorante, pirule, sopon, mașină de spălat. Știm, puți puțin, dar baiul e mai nou că puți mult.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment