Zvonoteca

# E mare concurența între laboratoarele de smulgere a părului de pe picioare. Sfada e prezentă, cică se fac și plângeri, nu mai încape nimeni în orașul ăsta, tu lele, tu.

# Amenzile și sancțiunile nu mai sperie pe nime. De la șoferi, pietoni, angajați sau angajatori nimeni nu mai are frică. Sancțiunea e privită așa… ca un fir de păr în fața foarfecii. O amendă, două, trei sau chiar patru pentru munca la negru e chiar un mizilic. Vorba unui amendat: „îmi bag…, ce-mi face dacă nu plătesc?”.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # E mare concurența între laboratoarele de smulgere a părului de pe picioare. Sfada e prezentă, cică se fac și plângeri, nu mai încape nimeni în orașul ăsta, tu lele, tu. # Amenzile și sancțiunile nu mai sperie pe nime. De la șoferi, pietoni, angajați sau angajatori nimeni nu mai are frică. Sancțiunea e privită așa… ca un fir de păr în fața foarfecii. O amendă, două, trei sau chiar patru pentru munca la negru e chiar un mizilic. Vorba unui amendat: „îmi bag…, ce-mi face dacă nu plătesc?”. *… Citeste mai mult […]

Leave a Comment