Sute de sălăjeni se plâng de facturile uriașe la curent

Tot mai mulți sălăjeni se plâng de facturile la curent pe care le consideră exagerate, o adevărată bătaie de joc. În mesajele pe care le-au postat pe rețele de socializare, aceste persoane spun că au primit facturi cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei, sume pe care le consideră aberante și imposibil de achitat. Alții apreciază că nu s-au mai confruntat cu asemenea probleme, facturile mari fiindu-le trimise imediat ce statul a anunțat liberalizarea pieței de energie. Cele mai multe plângeri au rămas însă doar la stadiul de mesaje postate pe rețele de socializare, prea puțini fiind cei care au depus plângeri oficiale la Protecția Consumatorului sau la alte instituții abilitate. Alți sălăjeni reclamă, tot pe rețele de socializare, că au fost păcăliți de repezentanții în vânzări ai unor companii din domeniul energetic, persoane acuzate că le-ar fi convins să semneze diferite contracte pe care nu au apucat să le studieze, iar în cele din urmă s-au trezit cu prețuri mult mai mari la energia electrică și gaz. Comisari în protecția consumatorilor din Sălaj anunțau încă de anul trecut că astfel de probleme nu pot fi analizate și soluționate dacă nu există sesizări oficiale. Facturi mari, facturi mici? Nici nu contează, trebuie să recunoaștem, pe piața energiei s-a ajuns la un haos și la senzația că face fiecare ce vrea, la furnizori și producători ne referim aici.

Imagine cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Sute de sălăjeni se plâng de facturile uriașe la curent”

  1. […] Tot mai mulți sălăjeni se plâng de facturile la curent pe care le consideră exagerate, o adevărată bătaie de joc. În mesajele pe care le-au postat pe rețele de socializare, aceste persoane spun că au primit facturi cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei, sume pe care le consideră aberante și imposibil de achitat. Alții apreciază că nu s-au mai confruntat cu asemenea probleme, facturile mari fiindu-le trimise imediat ce statul a anunțat liberalizarea pieței de energie. Cele mai multe plângeri au rămas însă doar la stadiul de mesaje postate… Citeste mai mult […]

  2. Țara li pește

    Adriane, știi care e problema mea? Nu am primit factura la curent, bănuiesc că din cauza măscăriciului liberal de la energie care dă totul peste cap. Scot legi imposibil de aplicat, cine vrea subvenție la curent, din februarie, trebuie întâi să ia o adeverință de la responsabilul de bloc. Problema e că majoritatea blocurilor nu sunt cuprinse în Asociații de proprietari, nu au responsabili de bloc. Adriane, te rog să faci o analiză, câte blocuri din Zalau au responsabili de bloc !

  3. Anonim

    Rețelele de socializare – sursă ziaristică? Păi acolo scrie oricine orice. Nu vă cred, este o campanie mincinoasă, inclusiv la televizuini. Eu am plătit pe decembrie pe 127 kwh suma de 101,59 lei.

Leave a Comment