Zvonoteca

# Când ajungi să te milogești făcându-ți haine în culorile partidului, atunci e vai de steaua ta, vai de caracterul și de onoarea ta. Și milogii sunt tot mai mulți chiar și în orașul ăsta prăpădit. Pe unii îi cunoașteți.

# Directorii mai multor instituții locale se gândesc și se pregătesc de pensionare. Gurile rele vorbesc că și profesioniști din sistemul militar și judiciar ies în draci la pensie, iar personal care să îi înlocuiască nu prea mai există. Oamenii ăștia zic să s-au săturat de politicul care și-a băgat coada și în sistemul lor. Desigur, noi sperăm că sunt doar niște zvonuri tâmpite.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Când ajungi să te milogești făcându-ți haine în culorile partidului, atunci e vai de steaua ta, vai de caracterul și de onoarea ta. Și milogii sunt tot mai mulți chiar și în orașul ăsta prăpădit. Pe unii îi cunoașteți. # Directorii mai multor instituții locale se gândesc și se pregătesc de pensionare. Gurile rele vorbesc că și profesioniști din sistemul militar și judiciar ies în draci la pensie, iar personal care să îi înlocuiască nu prea mai există. Oamenii ăștia zic să s-au săturat de politicul care și-a băgat… Citeste mai mult […]

Leave a Comment