Zvonoteca

# S-a dus tanti frizată scurt la doctorul de picioare. Ușa la cabinet era larg deschisă. Într-un mod politicos, doctorul i-a spus femeii că problemele la genunchi sunt din cauza greutății mult prea mari. Kilele multe apasă greu pe ciolane. Să vezi tu nervi, țipete, lacrimi și un doctor făcut nesimțit, ordinar și lipsit de orice comportament civilizat. Tânărul doctor s-a scuzat, a încercat să o calmeze pe tanti balenuță, dar n-a reușit. Femeia a tunat și a plecat, iar doctorul a rămas speriat în timp ce asistenta era roșie de râs.

# S-a făcut bandă pentru autobuse pe strada Simion Bărnuțiu din municipiu. Doar îi zice așa, în realitate e parcare. Trebuie să fim fițoși, dar suntem jenanți. Zălăunisme!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # S-a dus tanti frizată scurt la doctorul de picioare. Ușa la cabinet era larg deschisă. Într-un mod politicos, doctorul i-a spus femeii că problemele la genunchi sunt din cauza greutății mult prea mari. Kilele multe apasă greu pe ciolane. Să vezi tu nervi, țipete, lacrimi și un doctor făcut nesimțit, ordinar și lipsit de orice comportament civilizat. Tânărul doctor s-a scuzat, a încercat să o calmeze pe tanti balenuță, dar n-a reușit. Femeia a tunat și a plecat, iar doctorul a rămas speriat în timp ce asistenta era roșie… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Pentru ca politia nu pune amenzi. Ia sa vezi după două-trei amenzi cum se schimba. Dar nu le pasa pentru ca și ei parchează la fel.

Leave a Comment