Zvonoteca

# Este incredibil cum s-au transformat unii în lingăi, în lingăi fără scrupule. Ling, ridică în slăvi, măresc, preamăresc, poate, poate, cuiva i se va face milă. Ce ți-e și cu viața asta, ce e și cu Sălajul, județul liniștit unde nu întâmplă aproape nimic, unde toți sunt prieteni cu toți.

# Gata, pe piață au apărut brazii, am intrat în atmosfera Crăciunlui, apar și zurgălăii, ce bucurie, uleiul a trecut de 10 lei, sticla de lapte a sărit și ea de 10, să fie bine, să fie bun, hăi, hăi!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Este incredibil cum s-au transformat unii în lingăi, în lingăi fără scrupule. Ling, ridică în slăvi, măresc, preamăresc, poate, poate, cuiva i se va face milă. Ce ți-e și cu viața asta, ce e și cu Sălajul, județul liniștit unde nu întâmplă aproape nimic, unde toți sunt prieteni cu toți. # Gata, pe piață au apărut brazii, am intrat în atmosfera Crăciunlui, apar și zurgălăii, ce bucurie, uleiul a trecut de 10 lei, sticla de lapte a sărit și ea de 10, să fie bine, să fie bun, hăi,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment