Zvonoteca

# Ce le mai place unor primari să se laude. Mai că le vine să-și scrie singuri mesajele laudative, măi, măi. A, se practică? Nu știam, dar am aflat și se pare că au aflat și alții. Cum cine? Alegătorii, normal, să știe oamenii cât de breji sunt aleșii lor.

# Au apărut iaurturile cu plastic. Da, iaurturile care conțin plastic. La câtă lăcomie e în rândul comercianților, consumatorul care intenționează să își cumpere carne de porc pentru sărbători e posibil să ia carne de… câine. Nu mai știe omu’ ce cumpără, ce bea și nici ce consumă. Controalele se fac destul de superficial de ochii lumii.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Ce le mai place unor primari să se laude. Mai că le vine să-și scrie singuri mesajele laudative, măi, măi. A, se practică? Nu știam, dar am aflat și se pare că au aflat și alții. Cum cine? Alegătorii, normal, să știe oamenii cât de breji sunt aleșii lor. # Au apărut iaurturile cu plastic. Da, iaurturile care conțin plastic. La câtă lăcomie e în rândul comercianților, consumatorul care intenționează să își cumpere carne de porc pentru sărbători e posibil să ia carne de… câine. Nu mai știe omu’… Citeste mai mult […]

Leave a Comment