Zvonoteca

# Trăiască toate camioanele cu roți pline de noroi, roțilea alea care lasă dâre interminabile de „thină” pe toate drumurile, de îți vine să te iei de cap. Orașul ăsta e praf și pulbere, tina-i ca la sat, ies tractoarele și camioanele de pe ogor și lasă strat gros de pământ și acolo unde asfaltul e proaspăt. Băh, voi sunteți nebuni? Nu, nebuni sunt făuritorii legilor mărețe, legile alea care te lasă să faci orice sau care nu sunt aplicate de purtătorii de burți grase. Țara e frumoasă, păcat de mulți care locuiesc în ea.

# Sunt câteva specimene de edili, de pe la țară, mai ceva ca-n Las Fierbiți. Comuna e a lor și sediul primăriei e proprietate personală. Cu cât e mai mică mintea, cu atât e mai mare îngâmfarea.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Trăiască toate camioanele cu roți pline de noroi, roțilea alea care lasă dâre interminabile de „thină” pe toate drumurile, de îți vine să te iei de cap. Orașul ăsta e praf și pulbere, tina-i ca la sat, ies tractoarele și camioanele de pe ogor și lasă strat gros de pământ și acolo unde asfaltul e proaspăt. Băh, voi sunteți nebuni? Nu, nebuni sunt făuritorii legilor mărețe, legile alea care te lasă să faci orice sau care nu sunt aplicate de purtătorii de burți grase. Țara e frumoasă, păcat de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment