Zvonoteca

# Suntem sigur în Europa! Avem drumuri europene pline de tină, lăsată de utilajele care vin de la hotar. Avem încă transhumanță și baligă pe străzi. Ciobanii, în loc să fie la stână, sunt prin birouri. Mai vrem Schengen, spațiul UE de călătorie fără frontiere? Dacă ducem încă tina pe roți și pe ciubote și nu știm curăța….

# Weekendul, în unele case mari, începe de joi. Vinerea e zi scurtă doar pe foaia de program, în realitate nu-i deloc. Condica se semnează, de regulă, în avans, iar domnu’ director e pe teren de marți.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Suntem sigur în Europa! Avem drumuri europene pline de tină, lăsată de utilajele care vin de la hotar. Avem încă transhumanță și baligă pe străzi. Ciobanii, în loc să fie la stână, sunt prin birouri. Mai vrem Schengen, spațiul UE de călătorie fără frontiere? Dacă ducem încă tina pe roți și pe ciubote și nu știm curăța…. # Weekendul, în unele case mari, începe de joi. Vinerea e zi scurtă doar pe foaia de program, în realitate nu-i deloc. Condica se semnează, de regulă, în avans, iar domnu’ director… Citeste mai mult […]

Leave a Comment