Zvonoteca

# Unii nu se mai satură să dea limbi, să laude, să ridice în slăvi doar pentru propriul interes. Asta se întâmplă în administrația micului nostru județ, asta se întâmplă în instituții, în companii. E plină rețeaua de socializare cu distribuiri de realizări mărețe, de proiecte. Sigur nu suntem înainte de 1989?

# Mare tărăboi la alegerile loco din pesedeu. Au venit vreo doi președinți, să fie siguri că iese cine trebuie. Pe liste n-a fost prezentă toată lumea, scandal, amenințări. E clar, s-a rupt lanțul de iubire din primărie. Nici siteurile de aplaudaci nu stau foarte bine. Căci finanțarea a venit de la tabăra pierzătoare. Deh, amatorism. De-acu, ne luăm popcorn, că mai urmează o tură de alegeri. E o vorbă din bătrâni: de prea mult bine, se buiecesc!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Unii nu se mai satură să dea limbi, să laude, să ridice în slăvi doar pentru propriul interes. Asta se întâmplă în administrația micului nostru județ, asta se întâmplă în instituții, în companii. E plină rețeaua de socializare cu distribuiri de realizări mărețe, de proiecte. Sigur nu suntem înainte de 1989? # Mare tărăboi la alegerile loco din pesedeu. Au venit vreo doi președinți, să fie siguri că iese cine trebuie. Pe liste n-a fost prezentă toată lumea, scandal, amenințări. E clar, s-a rupt lanțul de iubire din primărie.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment