Zvonoteca

# Zice-se că vin vremuri foarte grele, iar reprezentanții loco au anunțat populația despre faptul că trebuie să facă economie la curent și gaze. În comunism, afară era frig și în casă ger, dar te încălzeai la frigider. Acum va trebui scos din priză. În România educată spaima facturilor continuă.

# Mare zarvă în partidul ce în curând are alegeri în Sălaj. Tabere, grupulețe și fetișcane, articole plătite pe siteuri dubioase. Fiți pe fază, să vedeți ce circ iese!

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Zice-se că vin vremuri foarte grele, iar reprezentanții loco au anunțat populația despre faptul că trebuie să facă economie la curent și gaze. În comunism, afară era frig și în casă ger, dar te încălzeai la frigider. Acum va trebui scos din priză. În România educată spaima facturilor continuă. # Mare zarvă în partidul ce în curând are alegeri în Sălaj. Tabere, grupulețe și fetișcane, articole plătite pe siteuri dubioase. Fiți pe fază, să vedeți ce circ iese!   * A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Ai dreptate zvonărașule, vin vremuri căcăcioase. Recomandăm să cumpărați hârtie igienică !

Leave a Comment