Zvonoteca

# Există instituții publice în acest județ miraculos despre care credem că au fost desființate. Nimeni nu mai știe nimic de ele, s-au evaporat, prezența lor este insesizabilă, nu construiesc, dar nici nu dărâmă, caz acolo, stau ascunse. Iar în tot acest timp, salariul de la stat merge strună, vechimea curge, visul de a nu face nimic s-a împlinit.

# Căutătorii de ciuperci au împânzit pădurile. Baiul e că și urgențele s-au umplut cu pofticioși. Unii au scăpat numai cu o „borală” bună, iar alții au trebuit să stea mai mult pe patul de spital.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Există instituții publice în acest județ miraculos despre care credem că au fost desființate. Nimeni nu mai știe nimic de ele, s-au evaporat, prezența lor este insesizabilă, nu construiesc, dar nici nu dărâmă, caz acolo, stau ascunse. Iar în tot acest timp, salariul de la stat merge strună, vechimea curge, visul de a nu face nimic s-a împlinit. # Căutătorii de ciuperci au împânzit pădurile. Baiul e că și urgențele s-au umplut cu pofticioși. Unii au scăpat numai cu o „borală” bună, iar alții au trebuit să stea mai… Citeste mai mult […]

Leave a Comment