Profesor din Nușfalău, acuzat că și-a expus organul genital în fața elevelor

Un profesor de la o școală din Nușfalău este cercetat penal într-un dosar în care este acuzat că și-a arătat organul genital în fața elevelor, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj, la solicitarea redactorului Magazin Sălăjean.

„La data de 26 septembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați de către două femei din comuna Nușfalău, cu privire la faptul că, la data de 23 septembrie, în jurul orei 13, în timp ce fiicele acestora, de 12, respectiv 13 ani, se aflau în vestiarul sălii de sport a unei școli gimnaziale, profesorul de sport și-a expus organul genital în fața acestora. A fost informată instituția de învățământ în care își desfășoară activitatea cadrul didactic. Polițiștii au deschis dosar penal pentru coruperea sexuală a minorilor și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea verificării aspectelor sesizate și administrării întregului probatoriu în cauză”, este mesajul IPJ Sălaj.

Fotografie cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Profesor din Nușfalău, acuzat că și-a expus organul genital în fața elevelor”

 1. […] Un profesor de la o școală din Nușfalău este cercetat penal într-un dosar în care este acuzat că și-a arătat organul genital în fața elevelor, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Sălaj, la solicitarea redactorului Magazin Sălăjean. „La data de 26 septembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au fost sesizați de către două femei din comuna Nușfalău, cu privire la faptul că, la data de 23 septembrie, în jurul orei 13, în timp ce fiicele acestora, de 12, respectiv 13 ani, se aflau în vestiarul sălii de sport a… Citeste mai mult […]

 2. IULIAN S

  SI DACA NU E ADEVARAT ???
  DISTRUGETI ASTFEL UN OM …

  1. Adrian Lungu

   Bună ziua! Este un comunicat oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, un comunicat din care reiese că bărbatul este acuzat și cercetat. Citiți, vă rog, textul. Nimeni nu spune că este făptaș. O zi frumoasă!

Leave a Comment