Zvonoteca

# Până dăunăzi se vedeau becurile aprinse pe stradă chiar și zua la miază. Amu’, de când a început iară tevatura facturilor, iluminatul stradal pe timpul nopții e… și nu e. Pe la sate, chiar e jale! Beznă totală pe timpul nopții. Unii conducători au început economiile, pe spinarea contribuabililor. Totul se face pe spinarea cuiva.

# După exact opt ani de la hotărârea de consiliu local care prevedea modernizarea, s-au încheiat lucrările la celebrul cinematograf. Bineînţeles că aleşii noştri nu s-au abţinut să nu-şi facă fotografii pe acolo, aşa în dispreţul cetăţenilor. Opt ani să renovezi cinematograful, când blocul Scala şi cinematograful s-au construit în mai puţin de doi ani. Un fel de – hai să ne lăudăm cât de incapabili suntem. Urmează centrura, unde cred că nu îşi mai aminteşte nimeni când au început lucrările. Undeva pe vremea lui Burebista. Ce contează? Să vină panglica şi fotograful!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Până dăunăzi se vedeau becurile aprinse pe stradă chiar și zua la miază. Amu’, de când a început iară tevatura facturilor, iluminatul stradal pe timpul nopții e… și nu e. Pe la sate, chiar e jale! Beznă totală pe timpul nopții. Unii conducători au început economiile, pe spinarea contribuabililor. Totul se face pe spinarea cuiva. # După exact opt ani de la hotărârea de consiliu local care prevedea modernizarea, s-au încheiat lucrările la celebrul cinematograf. Bineînţeles că aleşii noştri nu s-au abţinut să nu-şi facă fotografii pe acolo, aşa… Citeste mai mult […]

    1. Vasile

      E România lucrului bine făcut! Nu va mirați!!!

  2. Anonim

    Doamne , ce penibili dunt cei de la primarie .Oare nu le dpune nimeni ?

Leave a Comment