Zvonoteca

# Îți cumperi BMW și Mercedes de 60.000 de euro, dar n-ai niște lei să plătești parcarea. Preferi să blochezi trotuare, să-ți lași strălucirea de mașină în stradă. Te maimuțărești și lași limuzina în față la Casa Armatei, iar parcarea de la spitial are zeci de locuri libere. Cine e de vină? Vă spunem noi. Poliția asta locală, o poliție la care chiar nu îi mai găsim rostul, dar la care cineva ține tare mult.

# Începe școala, fondul clasei este ilegal, dar planurile sunt făcute. Nu cere proful, cere părintele comunistoid care crede că dacă îi dă la dascăl, odrasla îi va fi răsplătită cu mai mult, va primi note mai bune, va fi mai în față. România e pierdută, noapte bună! Un card cadou aveți? Cât punem pe el?

# La Crasna s-a inaugurat o grădiniță, iar panglica a fost tăiată de foarfecele a numai puțin de 13 politruci. Bă, băieți, voi chiar nu vă dați seama cât sunteți de penibili?

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Îți cumperi BMW și Mercedes de 60.000 de euro, dar n-ai niște lei să plătești parcarea. Preferi să blochezi trotuare, să-ți lași strălucirea de mașină în stradă. Te maimuțărești și lași limuzina în față la Casa Armatei, iar parcarea de la spitial are zeci de locuri libere. Cine e de vină? Vă spunem noi. Poliția asta locală, o poliție la care chiar nu îi mai găsim rostul, dar la care cineva ține tare mult. # Începe școala, fondul clasei este ilegal, dar planurile sunt făcute. Nu cere proful, cere… Citeste mai mult […]

  2. Ne aparam singuri

    Asa e,politia nu nai face fata.in fata.multor.ilegalitati ,ca e llocala. s au municipala,rutiera,ce mai conteaza?Furturi ,vandalizari,parcari ilegale,dar nu vezi sa vina in fsta cu niste rezultate ,concrete,pandesc babele.ce vand un oatrunjel….

Leave a Comment