Zvonoteca

# Continuă coșmarul locuitorilor din Ortelec, hârtoapele și amăgirile aducându-i la disperare. Joi seara, brațul unei mașini a cedat. S-a lăsat cu sudalme, cu sfinți pomeniți, cu înjurături grele, greu de auzit și de rostit. A venit remorca și l-a tractat pe bietul om cu mașina suferindă. Trăiască șantierul prost gândit și nesimțirea!

# Pe alocuri, brânza a devenit mai scumpă decât carnea. Auzi, bre? Brânza a ajuns la 50 de lei kilogramul, da , brânza aia de capră. Și-a pus biata cumpărătoare pensionară mâinile în creștet și a oftat. Mama ei de brânză, mama lui de preț.

 

* A se considera pamflet.

Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!

Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Continuă coșmarul locuitorilor din Ortelec, hârtoapele și amăgirile aducându-i la disperare. Joi seara, brațul unei mașini a cedat. S-a lăsat cu sudalme, cu sfinți pomeniți, cu înjurături grele, greu de auzit și de rostit. A venit remorca și l-a tractat pe bietul om cu mașina suferindă. Trăiască șantierul prost gândit și nesimțirea! # Pe alocuri, brânza a devenit mai scumpă decât carnea. Auzi, bre? Brânza a ajuns la 50 de lei kilogramul, da , brânza aia de capră. Și-a pus biata cumpărătoare pensionară mâinile în creștet și a oftat.… Citeste mai mult […]

  2. Vandana

    Multumiți conducerii Prinariei Zalau( Lui Ciunt, balajel et compania ptr situația din Ortelec! E meritul lor! A avut dreptate mai marele când a zis: “ România lucrului bine făcut” !!! Votatii in 2024! Poate va dărâma și casele și va face locuințe ANL!!!!

Leave a Comment