Zvonoteca

# Se zice că simpatic tare a fost un participant la o ședință publică. Omul era nevors că bunul său prieten a mâncat o lebeniță, iar capul i s-a umflat cât o …. lebeniță. Noi credem că este timpul să aveți mare grijă ce mâncați, să nu vi se umfle ceva nefiresc de tare. Trebuie să mai și râdem, se apropie iarna, să vedeți voi atunci facturi umflate de se vor dezumfla și cei mai umflați.

# Baiul mare este că unii sălăjeni se tem că le-ar putea fi servită pită din fărină de pepti. Mama lor de goanje, cum își permit ele să fie subiectul unor dezbateri despre făină și despre pâinea omului privitor la televizor, cel pentru care ce spune aparatul cu sticlă în față este la fel de sfânt cu ce spune popa la beserică.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Se zice că simpatic tare a fost un participant la o ședință publică. Omul era nevors că bunul său prieten a mâncat o lebeniță, iar capul i s-a umflat cât o …. lebeniță. Noi credem că este timpul să aveți mare grijă ce mâncați, să nu vi se umfle ceva nefiresc de tare. Trebuie să mai și râdem, se apropie iarna, să vedeți voi atunci facturi umflate de se vor dezumfla și cei mai umflați. # Baiul mare este că unii sălăjeni se tem că le-ar putea fi servită… Citeste mai mult […]

Leave a Comment