Zvonoteca

# Se apropie școala, iar prin Zalău au început să se agite spiritele. Pruncii revin din vacanțe, unii îs beteji, alții trepidează, iar părinții devin agitați pentru că se apropie sezonul cheltuirii banilor. E plin de oferte cu vestuțe, cu uniforme, penare și nădraji, iar acum e momentul ca și florăriile să se reactiveze, să compună pentru ca doamna să fie așteptată la clasă cu tăt ce trebe.

# Se zice că prin niște partied loco au început căutările pentru candidați și că unii primari nu vor mai candida pentru că au supărat partidul, formațiunea. Ce ți-e și cu spurcata asta de politică. E toamnă, vine frigul, iar politica începe să fiarbă, să dea în foc.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Se apropie școala, iar prin Zalău au început să se agite spiritele. Pruncii revin din vacanțe, unii îs beteji, alții trepidează, iar părinții devin agitați pentru că se apropie sezonul cheltuirii banilor. E plin de oferte cu vestuțe, cu uniforme, penare și nădraji, iar acum e momentul ca și florăriile să se reactiveze, să compună pentru ca doamna să fie așteptată la clasă cu tăt ce trebe. # Se zice că prin niște partied loco au început căutările pentru candidați și că unii primari nu vor mai candida pentru… Citeste mai mult […]

Leave a Comment