Zvonoteca

# Cum, nu știați? A început campania electroală, iar unor aleși le tremură nădragii că nu vor mai prinde un nou mandat. De asta s-au apucat să anunțe mari glorii ale muncii, îndepliniri mărețe, adevărate victorii administrative în a scrie proiecte. Rău am ajuns dacă primarii se laudă că scriu proiecte și nu că au finalizat investiții.

# A ajuns un vice pe un șantier, iar momentul a fost considerat o adevărată știre a momentului de parcă a coborât Dumnezeu în mijlocul Sălajului. Dumnezeule, e ceva deosebit că un vice a vizitat un șantier????? Pentru unii e ceva deosebit, e special, e un moment care trebuie anunțat, să știe lumea că omul respectiv s-a dus pe șantierele patriei, că le-a vizitat, iar apoi a plecat. Tovarăși!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Cum, nu știați? A început campania electroală, iar unor aleși le tremură nădragii că nu vor mai prinde un nou mandat. De asta s-au apucat să anunțe mari glorii ale muncii, îndepliniri mărețe, adevărate victorii administrative în a scrie proiecte. Rău am ajuns dacă primarii se laudă că scriu proiecte și nu că au finalizat investiții. # A ajuns un vice pe un șantier, iar momentul a fost considerat o adevărată știre a momentului de parcă a coborât Dumnezeu în mijlocul Sălajului. Dumnezeule, e ceva deosebit că un vice… Citeste mai mult […]

Leave a Comment