Zvonoteca

# A fost mare supărare printre niște domnițe. Se spune că una s-a supărat rău atunci când un sportiv a decis să renunțe la judiețul aista fain și mândru. Domnița noastră a a scăpat lacrimi, a suspinat și s-a cufundat în meditație. A urlat apoi la conducere, la oficiali, unde e sportivul, unde e iubirea, unde-s dracii? S-ar fi lăsat cu sudalme, nervi și amenințări. Ce ți-e și cu femeile astea nepotolite.

# Zvonăraşul de serviciu păstează nota şi nu poate trece cu vederea tonul foarte ridicat al altei femei nepotolite care, aflată la serviciu într-o instituţie publică de pe centru, mai tare urla decât vorbea. Era iritată rău de preţul cremei antirid care cică s-a triplat, supărare pe care împărtăşea unei alte domniţe. Vestea, da, nu e tumna bună pentru femeile cărora le place să fie îngrijite. Dar în timpul programului la stat să te preocupe tumna de astea?

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # A fost mare supărare printre niște domnițe. Se spune că una s-a supărat rău atunci când un sportiv a decis să renunțe la judiețul aista fain și mândru. Domnița noastră a a scăpat lacrimi, a suspinat și s-a cufundat în meditație. A urlat apoi la conducere, la oficiali, unde e sportivul, unde e iubirea, unde-s dracii? S-ar fi lăsat cu sudalme, nervi și amenințări. Ce ți-e și cu femeile astea nepotolite. # Zvonăraşul de serviciu păstează nota şi nu poate trece cu vederea tonul foarte ridicat al altei femei… Citeste mai mult […]

Leave a Comment