Trei licee din Sălaj – promovabilitate zero la Bacalaureat

La trei licee din judeţul Sălaj promovabilitatea la Examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022,  a fost zero. Este vorba despre Liceul Tehnologic „Ioachim Pop” Ileanda – 11 elevi, Liceul Tehnologic nr. 1 Surduc Sălaj – trei elevi şi Liceul Tehnologic „Petri Mor” Nuşfalău Sălaj – un elev.
La nivel naţional 42 de licee au 0 la sută promovabilitatea la Bacalaureat 2022, potrivit platformei bacplus.ro. Patru dintre aceste licee se află doar în județul Maramureș, câte trei sunt în Sălaj și Constanța, iar câte două licee în județele Alba, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Ialomița și Tulcea.

 foto cu caracter informativ

10 Thoughts to “Trei licee din Sălaj – promovabilitate zero la Bacalaureat”

 1. […] La trei licee din judeţul Sălaj promovabilitatea la Examneul de Bacalaureat sesiunea iunie-iulie 2022 promovabilitatea a fost zero Citeste mai mult […]

 2. Anonim

  Se pregătesc viitorii parlamentari, lor le ajunge școala on line .

  1. Anonim

   Money talks: o să-i lase să meargă la facultate și fără bacalaureat. Cu timpul, și la doctorat. Normal ar fi ca toate „leceele” sătești să fie desființate și unele de prin orașe, de ex. „Ioan Oșan”.

 3. Celentano

  F bine ce se întâmpla! E România lucrului bihe făcut, e România educata! A lui Iohanis , nu a noastră!

 4. Anonim

  Dar profesorii respectivelor licee, și-ai primit salariile și sporurile integral ?

 5. -Robi

  Soluție: Drsfintati-le! Faceți din clădiri Sali de jocuri mecanice, magazine Profy, Penny, etc sau farmacii! Cadrele profesorale , prin reconversie profesională ar putea lucra in aceste unități!

 6. cetatean

  De acord cu toate comentariile, mai putin cu Celentano, marele politician sovin, un pensionar militar care se crede…

  1. Celentano

   Ptr cetățean 14:51: Ești un pupincurist!!! Sunt șomer ! Nu sunt politician și nici pensionar!!!

 7. Dorin

  Da, trebuie dirijate/orientate atstfel de liceee spre scoli profesionale, pentru a repara, cat de cat, marea greseala facuta de Abramburica, Rodica Andronescu, o ministresa sub toata critica!

Leave a Comment