Zvonoteca

# Ortelec, 2022, zi de vară, praf, înjurături, pietriș, gropi, denivelări și mulți nervi. Așa arată un cartier al bravului nostru oraș. Cum, nu știați că Ortelec e cartier de municipiu și că lucrările la drum, apă și ce Dumnezeu mai e acolo nu se mai termină, că oamenii sunt exasperați? Vă spunem noi!

# Locuitorii de pe strada Corneliu Coposu din municipiu se întreabă dacă strada lor va rămâne cu jaloane, ca un poligon auto. Nu de alta, dar ar putea să o închirieze celor cu şcoli de şoferi.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Ortelec, 2022, zi de vară, praf, înjurături, pietriș, gropi, denivelări și mulți nervi. Așa arată un cartier al bravului nostru oraș. Cum, nu știați că Ortelec e cartier de municipiu și că lucrările la drum, apă și ce Dumnezeu mai e acolo nu se mai termină, că oamenii sunt exasperați? Vă spunem noi! # Locuitorii de pe strada Corneliu Coposu din municipiu se întreabă dacă strada lor va rămâne cu jaloane, ca un poligon auto. Nu de alta, dar ar putea să o închirieze celor cu şcoli de şoferi. Citeste mai mult […]

  2. […] # Ortelec, 2022, zi de vară, praf, înjurături, pietriș, gropi, denivelări și mulți nervi. Așa arată un cartier al bravului nostru oraș. Cum, nu știați că Ortelec e cartier de municipiu și că lucrările la drum, apă și ce Dumnezeu mai e acolo nu se mai termină, că oamenii sunt exasperați? Vă spunem noi! # Locuitorii de pe strada Corneliu Coposu din municipiu se întreabă dacă strada lor va rămâne cu jaloane, ca un poligon auto. Nu de alta, dar ar putea să o închirieze celor cu şcoli de şoferi.  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Bălăjel, Videle, nu se mai fotografiază pe străzile în lucru, unde o reabilitare de 1km. dureazâ trei ani ?

  4. Dorin

    Ciunt si lauda de sine. Asta zice „fapte, nu vorbe”, asa vorbesc laudarosii pesedisti. Un primar caruia i-am mai spus ca Zalaul este ultimul minicipiu din Ardeal, pe toate planurile.

Leave a Comment