Zvonoteca

# Mno, s-o gătat și școala, e gata și aglomerația din oraș. Vine vacanța de vară, urmează postările cu vacanțele. Pozele încep în aeroport, în buda aeroportului, în avion, la ieșrie din avion, la hotel, în buda hotelului, la piscină, la mare, la mâncare și iar în avion. Așa, să vadă tăt „Zălaul” că mereț la Bulgaria, la Turcia, la Mamaia sau în Zanzibar. Aia nu e vacanță dacă nu postaț pe facebook.

# În vremurile astea călduroase, se simte bine de tot faptul că au crescut prețurile, mai ales la apă și săpun. Cine stă la rând, la orice casierie, simte clar creșterea prețurilor. Se poate și mai rău, e doar începutul!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Mno, s-o gătat și școala, e gata și aglomerația din oraș. Vine vacanța de vară, urmează postările cu vacanțele. Pozele încep în aeroport, în buda aeroportului, în avion, la ieșrie din avion, la hotel, în buda hotelului, la piscină, la mare, la mâncare și iar în avion. Așa, să vadă tăt „Zălaul” că mereț la Bulgaria, la Turcia, la Mamaia sau în Zanzibar. Aia nu e vacanță dacă nu postaț pe facebook. # În vremurile astea călduroase, se simte bine de tot faptul că au crescut prețurile, mai ales… Citeste mai mult […]

Leave a Comment