Zvonoteca

# S-a turnat beton în sensul giratoriu de la Casa Armatei. Până aici e totul bine și frumos. Numai că bieții șoferi nu știau ce dracu se întâmplă, pe unde trebuie să ocolească mama ei de betonieră, se duc în stânga, se duc la dreapta, se opresc, iar în zonă nici vorbă de om cu epoleți, de coordonatori, ceva. Dăi cu haosul, ne place dezordinea, haosul e la el acasă.

# Că e haos pe drumul principal din Ortelec, o ştiu majoritatea zălăuanilor şi nu numai, fiindcă circulă prin zonă şi şoferi din alte părţi. Mai ştim şi că lucrările decurg cu o „repeziciune” ieşită din comun şi că, poate, poate, Sărbătorile de Iarnă nu i-or prinde pe ortelecani tot în şantier. Ce nu înţelegem noi şi poate ne explică cineva e felul în care sunt sincronizate cele două semafoare puse la capătul şantierului. Cum, Doamne iartă-mă, se face că seara, în jurul orei 21, când nu e picior de muncitor pe şantier, ambele semafoare indică culoarea roşie? Şi nu doar o dată s-a întâmplat acest lucru. Pe bune, Dorele, ne explici şi nouă…?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # S-a turnat beton în sensul giratoriu de la Casa Armatei. Până aici e totul bine și frumos. Numai că bieții șoferi nu știau ce dracu se întâmplă, pe unde trebuie să ocolească mama ei de betonieră, se duc în stânga, se duc la dreapta, se opresc, iar în zonă nici vorbă de om cu epoleți, de coordonatori, ceva. Dăi cu haosul, ne place dezordinea, haosul e la el acasă. # Că e haos pe drumul principal din Ortelec, o ştiu majoritatea zălăuanilor şi nu numai, fiindcă circulă prin zonă… Citeste mai mult […]

Leave a Comment