Zvonoteca

# Fumega ieri dimineață la ieșirea din Crișeni de zici că era din filmul ăla cu fumegătorii. Nici nu e de mirare la cât de scump e gazul. Omul bagă pe foc tot ce are, probabil. Își aduce aminte că are niște anvelope de pe vremea Victoriei și le aruncă în fiteu. Baiul îi când fumul reduce vizibilitatea pe drum. Huo, ăștia cu mediul, mai trăiți, mai existați sau e doar așa, de formă?

# Zalăul nu face excepție, iar prețurile au luat-o razna și la benzină și motorină. Stațiile de alimentare se întrec în majorări de preț, benzina se scumpește de la o zi la alta, motorina la fel, iar Sălajul o duce din ce în ce mai bine. Trăiască, trăiască! Cine să trăiască?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. […] # Fumega ieri dimineață la ieșirea din Crișeni de zici că era din filmul ăla cu fumegătorii. Nici nu e de mirare la cât de scump e gazul. Omul bagă pe foc tot ce are, probabil. Își aduce aminte că are niște anvelope de pe vremea Victoriei și le aruncă în fiteu. Baiul îi când fumul reduce vizibilitatea pe drum. Huo, ăștia cu mediul, mai trăiți, mai existați sau e doar așa, de formă? # Zalăul nu face excepție, iar prețurile au luat-o razna și la benzină și motorină.  » Citeste mai mult […]

  1. Mancuso

   Partidele și conducătorii lor mult iubito sa trăiască!!! ….. 3 zile sa trăiască începând cu ziua de alaltăieri!

 2. Mancuso

  A se citi “ iubiți”

 3. Marie

  Iubiti-va dujmanii……. e crestineste.

Leave a Comment