Zvonoteca

# Tunsă scurt, bine închegată și dotată cu o sacoșă plină, o femeie zdravănă era cât pe aici să-și căsăpească partenerul, un biet om care nu mai putea căra plasele pline în fața unui magazin alimentar din Dumbrava. Urla femeia la bărbatu-său de până și paznicului i s-a făcut milă. Bietul om, era să și-o ia și el în freză. S-a întors a noastră la garda de corp și i-a spus câteva de… dulce. Ce să mai zicem, femeia leagă, femeia sparge, iar uneori îți dă și peste bot. Așa e în viață.

# Iar vă prezentăm un zvon tâmpit. Se zice că tăt mai mulți patroni de restaurante pun lacătul. Gata, finish, s-a terminat! Nu, nu e de glumă, problema e serioasă, iar asta nu înțeleg politicienii, mai ales cei care trăiesc într-un glob de cristal și nu vor să iasă din el.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Tunsă scurt, bine închegată și dotată cu o sacoșă plină, o femeie zdravănă era cât pe aici să-și căsăpească partenerul, un biet om care nu mai putea căra plasele pline în fața unui magazin alimentar din Dumbrava. Urla femeia la bărbatu-său de până și paznicului i s-a făcut milă. Bietul om, era să și-o ia și el în freză. S-a întors a noastră la garda de corp și i-a spus câteva de… dulce. Ce să mai zicem, femeia leagă, femeia sparge, iar uneori îți dă și peste bot.  » Citeste mai mult […]

Leave a Comment