Zvonoteca

# Zălăuanului îi place la curte, iar asta nu-i un lucru rău. Baiul mare e că multor zălăuani nu le place să-și parcheze mașina în curte, ci o lasă în stradă sau pe trotuar. Și tot ei sunt ăia nemulțumiți, cei care sar cu dosul în sus la o mie de coți. Lenea e cucoană tare mare, nu? Ce contează că omul nu mai poate circula pe trotuar, noi să avem unde parca mașina. În curte nu e posibil, porțile se deschid greu, e multă muncă, iar nouă ne este lene. Poliția locală, știe cineva, mai există?

# Unor directori le este teamă că vor pleca. Cum adică? Da, prin politică au venit, prin politică se duc, asta nu înțeleg ei. Iar unora s-ar putea să le vină vremea mult mai repede decât se așteptau. Numai că există medicamente pentru toate, iar a sări dintr-o barcă politică în alta a devenit deja sport național. Vorba aia, azi sunt cu tine, iar de mâine mă aliez cu cine trebuie. Mult noroc și la mai mare!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Zvonărașule, în democrație poliția e fix-pix, circuli pe stradă, trotuarul e ocupat de mașini parcate ilegal. Mai ții minte, în socialism, obraznicii ăștia nu aveau acela curaj să parcheze pe trotuar !

  1. Anonim

   Comunistule, iar nu ti-ai luat medicamentele ? Ce sa parcheze atunci ma , ca dacs nu erai nomenclaturist nu pupai masina.

 2. Anonim

  ”Anonimule” de la 11:56 Democratia nu inseamna sa nu respecti legile ,regulile locale de urbanism si cele nescrise ale bunului simt. In plus daca vrei sa fii respectat invata sa OFERI respect asa cu ai vrea sa primesti.
  Trebuie AMENDATI toti care parcheaza pe trotuate, in statiile mijloacelor de transport in comun si in toate locurile in care acest lucru este interzis !!! Dar inspectorii Armaturii(scuze am vrut sa spun ”Primariei”) nu-i vede nimeni pe teren, iar Politia Locala se pare ca doarme mult mai bine sub conducerea noului sef fie el si interimar.Daca va ajunge sef plin vor hiberna de-a dreptul !!!! BOLOJANE TE ASTEPTAM MACAR 2 mandate si in Zalau .

Leave a Comment