Zvonoteca

# Șoc într-un centru comercial din Zalău. Niște lăzi cu varză s-au răsturnat, iar zgomotul a atras atenția cumpărătorilor. Până aici nu e nimic important. Din fericire, incidentul nu s-a lăsat cu clienți zpărieți. Măi, baiul e că lăzile alea, prin cădere, au scos ce e mai rău din zălăuanul aflat la cumpărături. Tăți s-au holbat, s-au oprit din cumpărături, unii și-au scos telefoanele, alții au arătat cu degetul. Să ce, ce să vezi, să te uiți ca un papă lapte la niște lăzi care s-au îmburdat? Pentru numele lui Dumnezeu! Băi, ne place sângele, vrem scandal, ne place ura, ne alimentăm cu asta, respirăm asta.

# Noi credem că în Sălaj e un soi de fobie pentru mașini. La instituația înmatriculărilor, da, la cea din Zalău, e mai tot timpul plin. Cine știe, poate dă Dumnezău și o-m sta la coadă și prin librării. Care librării? În Zalău? Aaaa, la alea care s-au închis?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Fobia este o teama irationala de ceva.cauta monser un alt termen.Si mai pune mana pe carte.Chiar dk librariile s-au inchis,Biblioteca Judeteana te asteapta cu bratele deschise.Spor !

Leave a Comment