Zvonoteca

# Zice-se că nu cu urșii e bai, ci cu mistreții. Îs mulți, mari și le distrug mălaiul la bieții oameni. Și asta nu se întâmplă de ieri și de anul trecut, ci de ani de zile, dar nimeni nu face nimic. Tipic românesc! Mistreții îs cu ale lor, noi cu ale noastre, nu? Până când? Până ne mănâncă tăt mălaiul. Bine, noi sperăm să nu ne mănânce și pe noi.

# Sensul giratoriu de la “Doi colonei” cred că intră în istorie. De fapt, e un aşa-zis sens giratoriu. În fapt, îţi rupi maşina. Acolo şi în alte locuri.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Dorin

  Nu mai consideram niciun pamflet. Pana cand isi bate joc Ciunt de oameni? Omul asta n-are nicio vina, nici cand nu este apa in oras, nici cand Zalaul este brazdat de santuri (v. Ortelecul), nici cand se afalteaza si apoi se pun gurile/capacele de canal (v. Gh. Doja, S. Barnutiu), nici cand lipsesc giratorii (v. si intersectia sparta de pe Coposu si Livada Meses). Ce face omul, totusi, ca are atributii de primar, ca alti primari de orase resedinte de judet din Transilvania, ca nu o sa ne comparam cu Alexandria de Teleorman?

 2. Jhon doe

  De calitatea lucrarilor ce să mai zicem, cei care sparg reasfaltează cu groapa sau cu burtă,inspectorii primariei Floresti ii ard pe constructori de nu se vad cu amenzi ,la noi inspectorii dluiCiount ne ard doar pe noi la buzunare

  1. Anonim

   Asa-i cand constructorii sponsorizeaza partidul

Leave a Comment