Zvonoteca

# O nouă stație de autobuz, ultima pe sensul de urcare înspre ieșirea din municipiu ar fi, pare-se, în curs de amenajare în municipiu. Scuarul a fost construit deja, însă o problemă gravă și veche în fața căreia și edilii și consilierii municipali sunt surzi, este lipsa trecerii de pietoni în acest loc. Mai adăugăm că peste drum este și un cunoscut supermarket, prin urmare, probabil decidenții refuză să vadă pericolul cât casa până nu avem parte de o tragedie pe acest drum european. Până acum, mailurile și telefoanele cetățenilor cu privire la necesitatea înființării urgente unei treceri de pietoni în acest punct au fost luate în bășcălie de administrația locală. Mai mult, zilele trecute, când o echipă din Împărăția zălăuană a venit într-o scurtă inspecție la fața locului, un cetățean care a avut tupeul să mai roage o dată autoritățile și să le spună că pericolul la traversare în acest punct este uriaș, o doamnă bugetăreasă foarte prețioasă a spus că nu, nici vorbă, nu se va face nicio trecere de pietoni! Când cineva coboară dintr-un autobuz în fața unui supermarket aflat vizavi, șansele să vrea să meargă la supermarket sunt aproape nule, nu-i așa doamnelor și domnilor de la butoane? Să nu ne mai punem cenușă în cap dacă ne anunță poliția că cineva a căzut victimă încercând să traverseze din stație către magazin „prin loc nepermis”!

# N-au dispărut obiceiurile vechi de pe timpuri, de la ţară, când ambalajul folosit pentru diverse produse alimentare era ziarul. Se mai practică în rândul celor care vin să aducă pachete cu mâncare betegilor internaţi. Şi culmea, astfel de oameni, cu mâncarea „pachetată” în ziar sau pliante se supără „pe doftori” că nu au acces la patul celor suferinzi. „Oare de ce ne slobod înlontru, de ce nu lasă să-i videm”, se întreba un aparţinător.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    De cand s-a asfaltat strada Ghe.Doja,noaptea se circula ca la Nurburgring.Ar fi foarte utile niste „cocoase de magar” cum erau anii trecuti.Cam din suta in suta de metri.

Leave a Comment