Zvonoteca

# Jale cu furnizările de… de toate, în bietul Zalău! A dat o ploaie bună, fără prea multă zarvă prin atmosferă și – poc! – au și netul, și lumina. Așteptăm să se oprească și apa, că dacă tot avem de la ploaie, din belșug… Nu are sens să ne imaginăm ce se întâmpla dacă venea și o vijelie sănătoasă, probabil odată cu cablurile încâlcite, plecau și stâlpii!

# Alduite fie gropile din buricu’ târgului, cele de pe trotoarul aflat în apropierea unui renumit hotel. După doi-trei picuri de ploaie, cetățenii care au drum prin zonă musai tre’ să-și ia cizme de caucic, altfel, rămân fără încălțări. Nu mai vorbim de jungla care răsare pe ceea ce cândva era un spațiu cu pavaj frumos așezat în jurul clădirii – tot o buruiană și un boschet. Nimănui nu-i pasă. Asta înseamnă confortul și modernizarea… alea din albumele foto de pe Facebook, căci în realitate, lucrurile stau fix invers.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Ati putea scrie si despre smecheriile care se fac la concursul pentru postul de director al Bibliotecii Judetene. Dosarul unuia dintre candidati (o fosta jurnalista cu 3 ani vechime) a fost acceptat desi nu indeplinea una dintre conditiile cerute (experienta in management de minim 2 ani). Gurile rele spun ca la mijloc ar fi niste… „prietenii”. Daca e asa, asta se cheama trafic de influenta si e caz de DNA. Poate se sesizeaza cineva…

Leave a Comment