Zvonoteca

# Coada de mașini era, vineri, hăpt în dreptul magazinului Unicarm, pe Gheorghe Doja. Și dă-i și așteaptă și suduie, că deh, e mai rău ca în Cluj la noi. La fel și cum cobori de pe Avram Iancu înspre Corneliu Coposu ori pe Simion Bărnuțiu, cum vii de la spital către centru. Jale peste tot, probabil cel mai enervant trafic din câte ți-e dat să vezi prin orășelele sărace din țară, așa cum este și Zalăul. Unde ești tu, “Managementul Traficului Urban” sau tu, „Orașul Smart”, proiecte promise cu mare pompă? Primul – un proiect pe care s-au prăduit de pomană milioane de euro și care n-a funcționat nicio secundă, iar al doilea, rămas în semi-așteptare de peste un an?

# Cum nu prea există câștig fără pierderi, așa nu prea există modernizare fără demolare. E cazul garajelor și copertinelor construite în zona Astralis, care urmează să fie puse la pâmânt. Sunt câteva zeci de construcții provizorii. Bună inițiativa și lăudabilă având în vedere că Zalăul se dorește unul modern, însă locuitorii din zonă speră ca lucrările să fie de calitate. Să nu fie începute și terminate pe jumătate! Puțin și bine, decât mult și…

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Este penibil sa vi ca si primar Ciunt si viceprimar Balajel , sa demolezi garaje in oras si pe cele de la blocurile lor sa le lasi in picioare !! Chiar vicele balajel are un garaj facut din resturi de tabla si acoperit cu azbociment.
  La bloc la Ciunt, unde are el domiciliul (desi Ciunt locuieste de fapt in Criseni de mai bine de 15 ani unde detine o casa cat un bloc) sunt garaje si nu s-a pus problema demolarii lor, ci s-au facut investii in jurul lor. Multe dintre ele fara sa existe o autorizatie de constructive, fiind facute la „negru” la interventia celor 2 edili.
  La fel si la bloc la Balajel, viceprimarul.
  La blocurile lor s-au facut investitii majore si inca se mai fac, pt simplu fapt ca acolo au apartamente Ciunt si Balajel. Blocuiri in centru orasului.
  Iluminat public modern, tomberoane de gunoi ingropate , asfalt proaspat, rigole noi si ziduri de sprijin, etc.
  Normal era sa dea ei un exemplu pt toti, dar ce mai conteaza, caci fraierii voteaza.

Leave a Comment