Zvonoteca

# Rugăm din nou administrația municipiului, condusă și de un mare specialist care a fost șef și pe la Transporturi, să facă ceva cu gropile uriașe din drum, de pe Gheorge Doja. În dreptul bisericii Sfântul Ștefan, ai voie să înjuri. Pentru că ceea ce se cască pe acest DN1F sau E81, în asfalt, este demn de orice înjurătură scoasă din toti rărunchii. Oameni buni, nu e doar o stradă dintr-un municipiu oricum sărac. Nu e doar un drum undeva rătăcit prin oraș. Este drum european! Ne facem zi și noapte de râs! Dacă pentru zălăuani nu mai aveți nicio urmă de considerație, gândiți-vă că pe acolo intră și ies toți cei care vin dinspre Cluj și alte municipii din țară și tranzitează orașul, că de oprit aici s-ar opri de pomană. Toate mașinile se rup acolo, în acel loc, indiferent că intri sau ieși în/din Zalău. Peste tot, în spațiul media, apar poze cu aceste nenorociri, ba din Morii, ba Dumbrava, Armoniei, Coposu, Simion Bărnuțiu, Șaguna etc. Ce păziți și până când? Mergeți măcar în locurile din care ni se duce pomina către alte județe și cârpiți provizoriu.

# Zălăuanii, ajunși orășeni odată cu industrializarea, au rămas cu sechele de pe vremea răposatului. S-au obișnuit să stea la cozi și, iertate ne fie păcatele, dar parcă le și place. La eliberarea cardurilor pentru circulația gratuită cu busul – cozi, la curent – cozi, la plata impozitelor locale – cozi, încă din prima zi a anului, la spital – așișderea. Chiar dacă-s programați bieții oameni la consultație la 12 ceas, ei îs acolo încă de la prima oră a dimineții. Ne mai mirăm că infectările cu Covid-19 îs tăt mai multe?

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Acuma se vede priceperea fostului saf de la transporturi si nu conteaza daca gropile nu sunt pe strada sa, iar unele patrupede ar putea sa-si rupa picioarele.
  Prietenii stiu de ce !
  Era mai bine cand se ocupa Vicele, iar el era la Bucuresti cu Viorica. Amu’ nu se mai ocupa nici el ca au trecut alegerile !!!
  Orasul este JALNIC, numai gropi ! Ne”vedem ” la vot !
  Cu prietenie Viorel, un fost zalauan

Leave a Comment