Elevii nu mai dau teze în acest an școlar

Elevii nu vor da teze în anul școlar în curs, acestea fiind în continuare suspendate. La sfârșitul semestrului al doilea, mediile la toate disciplinele școlare se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor, a spus ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. „Pentru anul școlar 2020-2021 sunt suspendate tezele (lucrările scrise semestriale), conform Ordinului ministrului. În consecință, la finalul semestrului al doilea, mediile pentru toate disciplinele se obțin prin rotunjirea mediei aritmetice a notelor la cel mai apropiat întreg”, a spus ministrul Cîmpeanu. Având în vedere că în acest moment aproape un milion de elevi participă la toate activitățile didactice în sistem online și atâta timp cât sistemul de învățământ din România nu dispune de platforme de evaluare și examinare dedicate și securizate, „relevanța tezelor este mai mult decât discutabilă”, așa cum a punctat ministrul Educației.

2 Thoughts to “Elevii nu mai dau teze în acest an școlar”

  1. Anonim

    Varza , decat asa mai bine deloc ! macar se straduiau si mai recapitulau materia un pic. Cei care nu beneficiaza de internet cum fac ore, profesorii pt ce sunt platiti in acest caz ? Nu as fi crezut niciodata sa fie atata neseriozitate in sistemul de invatamant de la varf.
    Ganditi-va ca acesti copii vor fi specialisti peste cativa ani.Lol!

  2. Altu

    Nu e normal,teza repreznta ce a invatat sau cat intr-o perioada anume..note luate on line(cu parintii in spatele webcamului)…rezultate „bune” si pt cel care nu stie tabla inmultirii…,o alta serie de „specialisti”(cum a spus cel de sus)..cu 2 clase..trebuia inghetat anu scolar sau mentinut la nivel de „ore suplimentare”…reluat toate materiile importante din trecut…

Leave a Comment