Zvonoteca

# Crește numărul accidentelor în Zalău, produse pe presupusele treceri de pietoni de pe străzile intens circulate. Deși trecerile există, undeva prin hârtiile municipalității, fizic sunt inexistente din cauza lucrărilor care se desfășoară etern pe străzi (se desfășoară tot pe hârtie, că la fața locului nu e nicio mișcare). Cetățenii, dar și noi, prin numeroase articole, am sesizat acest aspect care, iată, face victime și nimeni nu face nimic. Tot municipiul este un șanț și o groapă, marile străzi sunt înglodate în noroaie și lăsate de izbeliște, iar tot ce s-a făcut până acum începe să se degradeze. În schimb, aflăm de prin comunicate că totul este “în grafic”.

# Culorile semaforului de pandemie în Zalău. Roșu – închidem restaurantele, roșu – nu închidem școlile. De ce? Ca să fie mai complicat și să nu înțeleagă nimeni nimic.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Astea sunt marile realizari ale gastii psd-iste.Gropi, santuri de la intrarea in oras pe asa zisa centura pana la iesirea din oras in fata la filatura, str.Republicii etc, etc.
  Nu ar fi nici un bai daca am vedea ca se lucreaza.
  Pe pistele de biciclete pot circula linistit motociclete cu atas asa latime au.
  Lucrari facute fara nici o noima, fara nici o legatura cu realitatea si fara o minima viziune in ceea ce priveste dezvoltarea si extinderea orasului.
  Apropo cand porniti ”marea realizare” fantana de la Scala sa mai schimbe putin aerul ca respiram numai praf.
  Se aude la Garda de mediu ???????

Leave a Comment