Zvonoteca

# Dacă tot (nu) asfaltăm, să trântim, totuși, niște dispozitive de paradit planetarele și de scos forțat plombele șoferilor, terori rutiere pe numele lor adevărat “limitatoare de viteză”! Pe strada 22 Decembrie 1989 – fosta Crasnei, în Zalău, sunt vreo cinci; mai sunt și pe Gheorghe Doja vreo patru, adică pe ici, pe colo, prin punctele esențiale ale unor drumuri intens circulate din municipiu. Rămășițe din epoca trecutei campanii electorale, aceste denivelări lăsate în voia roților au ajuns adevărate izvoare de înjurături și dedicații, din partea conducătorilor auto către hedili. Dacă e trădare, respectiv dacă acelea chiar sunt limitatoare de viteză second-hand, să o știm și noi! Dacă sunt, însă, mostre de nepăsare și miserupism din partea celor care ar fi trebuit de mult să termine cu asfaltul cel nou, bașca să traseze și marcajele aferente, atunci, rușinică!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

Alte articole

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Toate lucrările de pe Doja și Crasnei sunt mostre ale dezinteresului și nepriceperii. Dar asta nu contează cât cei aleșiîșii încasează lunar căruță cu bani pentru (ne)munca lor.

 2. Anonim

  De capacele de la gurile de canal se ocupă cineva,aude cineva zgomotul produs la trecerea mașinilor,nu pot sa cred ca cei răspunzători sunt surzi.

  1. Anonim

   Nu-s surzi,da’ nu-s din localitate !!!

 3. Anonim

  Se va intampla o nenorocire pe Clujului.Lipsa marcajelor la trecerile de pietomni o va genera.Vad de la geamul apartamentului zilnic situatii limita.Nu se pot trasa macar asa provizoriu cateva dungi?

Leave a Comment