Zvonoteca

# La câți dascăli s-au făcut politicieni în ultima vreme, rămân pruncii cu lecțiile nepredate în on-line. În timpul orelor de curs, plătite boierește, unii profesorii merg la ședințe. Și nu orice ședințe, ci de-astea publice unde-i vede lumea. Și unii îs atât de preocupați de binele locuitorilor orașului, încât au jurat cu mâna pe cartea sfântă ca vor face tot ce le stă în putință pentru binele cetățenilor. Adicătelea și-au ignorat elevii, în folosul comunității? Măi, cum le este permis unora să lipsească de la ore și să fie pontați în două locuri. Oare cîți ar fi dispuși să își doneze indemnizația sau o parte din salariu pentru elevii săraci, care n-au calculatoare sau tablete? Sigur toți profesorii ajunși consilieri au ore libere, vestitele “ferestre”, în ziua de ședință!

# Cine zice că lucrările din oraș nu-s făcute ca la carte, mințește cu nerușinare. Numai cine nu vrea nu vede cum stâlpii de electrictate de pe strada 22 Decembrie 1989 au fost amplasați hăpt în mijlocul trotuarului. Cine știe, o fi nou trend care ajută pe timp de pandemie pentru păstrarea distanțării pietonilor. Că de bicicliști n-are sens să mai amintim, nici nu mai apucă să se distanțeze dacă iau, din neatenție, vreun stâlp în brațe.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    adevarat…sa vedeti ce de medici o sa ajunga parlamentari

  2. Anonim

    Referitor la lucrări și întreținere. Înainte de alegeri am văzut lucrători de la citadin sambata(în weekend) făcând curățenie. Dar a fost pentru ultima data. De atunci nimeni nu a mai golit vreun cos de gunoi.Domnule primar când mai vii prin Dumbrava Nord? La următoarele alegeri. Mergeți la Jibou sa luați exemplu. Cum vine luna noiembrie se începe la curățat copacii. Eu am primit raspuns de a ul trecut sa știu care e perioada de toaletare a copacilor, dar atât. Sper ca anul asta…

Leave a Comment