Zvonoteca

# Nimeni nu face nimic în privința situației de fiecare bună dimineață, de la intersecția –horror a străzilor Corneliu Coposu cu Avram Iancu. Cei care ajung în această intersecție, și ne referim în mod special la autobuze, trebuie să aștepte minute în șir până când decid că se pot strecura printre mașinile care vin din ambele sensuri, pe strada Corneliu Coposu. Evident, niciunul dintre conducătorii auto nu acordă vreodată în această viață prioritate autobuzelor, pentru că dacă nu e obligatoriu, de ce să dăm dovadă de un strop de înțelegere, nu-i așa? Și trec în șir autovehiculele, câte douăzeci pe calup, unele mai agale, altele în viteză, iar autobuzele și mașinile formează coada în urcare pe Avram Iancu așteptând să poată găsi și ele un culoar, oricum riscant, pentru a intra pe strada Coposu. Nu știm dacă poate fi montat acolo un semafor ori dacă o hotărâre a consilierilor locali ar putea da prioritate mijloacelor de transport în comun., așa cum s-a decis deja de ani buni în marile orașe ale țării. Cert este că pe nimeni nu interesează acest aspect – să aștepte, că nu crapă nimeni!

# Măi să fie, cum înainte de alegeri este bani pentru tătă lumea. Se dau plicuri la bătrâni, la tineri, la școlari, la preșcolari, la actori, la bucătărese, la șoferi, la asistați. Așa că primitorii tre’ să ia orice capătă, rapid. Până la următoarea tură, peste patru ani, se anunță vremuri grele și sărăcie lucie, mai ales că gogoșile electorale bine pudrate vor deveni istorie.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Si toate la da Ciunt,ha,ha,ha Nu Primaria sau Consiliul Local.Parca banii primariei sun a lui

  1. Anonim

   banii sunt ai nostril, dar el ii toaca cum are chef. Consiliul local este doar o marioneta ! Decizia este la Ciunt & Co. Cei din var decid, iar consilierii doar voteaza ca prosti !! Toti, nu doar cei de la PSD, UDMR, alinata raului !

 2. Anonim

  acolo trebuia un sens giratoriu !! si asa poate era rezolvata partial problema

Leave a Comment