Zvonoteca

# Numai medici și profesori pe o listă electorală. Un medic renumit, care mai dorește încă un mandat, e atât de bun încât în patru ani, la ședințele locale, n-a scos nici un strănut, darămite două vorbe. Nu contestă nimeni abilitățile și profesionalismul domniei sale din domeniul în care și-a luat pe bune diploma, fără bani, și nici bunul-simț al doamnei, dar locul medicului e la corhaz, lângă betegi, sau la cabinet dacă are, al profesorului la catedră și al stilistului la salonul de înfrumusețare. Când te bagi în tărâțe, încet și sigur te papă porcii, chiar dacă nu vrei!

# Un personaj alunecos, “celebru anonim” care s-a visat mereu făcător de opinie, strângător de bani prin campanii de ajutorare, un fel de Mesia de sub Meseș, a schimbat la venirea toamnei macazul politic și a trecut din oala cu ciorbă de fasole galbenă în cea cu supă de roșii. Mai precis, personajul în cauză (care – clevetesc gurile rele – ar fi avut în trecut probleme cu oamenii legi pe motiv de verdețuri ilegale) îi face albie de porci pe dreptaci și execută periaje grețoase la stângaci, după ce tot el, cu câteva luni în urmă, îi învinețea pe roșiatici cu invective, zeflemea și tot soiul de mizerii. Acum, roșiaticii sunt buni, or fi cotizat cu ceva, cine știe. Oricum, cei care au avut de-a face cu această gaiță avidă de “laicuri” știu foarte bine ce-i poate penajul. Nu se dă în lături niciodată să agațe la toate ziarele, paginile de pe rețele care reușesc să aibă audiență mai mare decât inepțiile pe care le publică el – în fine, nivel de subsol mâncat de mucegai, nu are rost să dezvoltăm subiectul. Nu e mare filosofie: în fond, personajul este într-atât de inofensiv încât nici măcar vreo creșă nu se poate teme de ceea ce aruncă pe rețele. Este mai dezolant este fenomenul în sine, faptul că pentru un meniul zilei și o pseudo-faimă, unii ajung să se “prostitueze” pe rețelele de socializare atingând pe cea mai scurtă cale vârful ridicolului.

Alte articole

10 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Da,ciocoflenderul nu merita nici macar un scuipat!

  1. Anonim

   Ciocoi ? ala de pe str. Baii ?
   ala cu „ceaiuri si siropuri” naturale ?
   ala care crede ca cineva se va tine de cuvant dupa alegeri si il mai scapa odata de un „pacat” de-a lui ?
   asta este juvetele de trefla din grupul vesel Eduard si „independentul” Jimmy (asta cel putin se lauda ca are bani si putere/influenta, sa ingroape pr oricine ii sta in cale) 🙂
   fiecare si-a fixat un targhet de a lovi si de a agita spiritele,
   din pacate cine a fost prost, prost ramane, cu sau fara acesti mari „ganditori”

 2. Anonim

  ciocoi laurentiu-florian al doilea, care face gargara ieftina pentru ciunt

 3. Anonim

  Medicul de pe lista si care tace tot timpul este odrasla de politician si stie ce usor se pot castiga bani si fara sa faci nimic. Ca asa-i la noi.

 4. Anonim

  Ciocoii face gargara pentru că PSD ia promis un post călduț la transurbis……Un nevertebrat care se crede destept si corect….

  1. Anonim

   cum a fost angajat si Eduard la citadin, asa vrea si Ciocoi un post pe undeva
   asta daca castiga tot ciunt 🙂 si cine stie, in ulimele sesiuni de vot, a iesit bine de tot

 5. Anonim

  Pacat ca d-na doctor a acceptat sa fie din nou pe lista.Nu stiu cu ce au convins-o

 6. Anonim

  Ciocoi asta e normal?Sau face pe nebunul Sa se spele Ciunt cu el pe cap ca nu mai scapa de el

  1. Anonim

   pariu ca dupa alegerile locale, Ciocoi intoarce iarasi armele ?
   atunci o sa-si dea seama ca „a luat teapa” si de la PSd !! crede ca astia o sa-l accepte asa de usor in fruntea lor, cand stau asa de multi la coada?

 7. Anonim

  la inceput m-am gandit la patronul de la Milenium.
  si acela era in barca PSD si mai nou parca are tendinte de a da pe la spate, chiar in PSD, in Ciunt mai ales, pe care il acuza voalat ca nu poate sa tine politia in frau si sa nu il mai sicaneze la localurile lui, il acuza pe Ciunt ca nu face nimic pt tinerii din baruri
  si el se considera mare sponsor si factor de bine, laudandu-se frecvent cu sponsorizari si fapte de caritabile
  dar se pare ca nu el este acel formator de opinie
  oricum, asemanarea intre cei doi, este izbitoare: istoric, character, inteligenta, tupeu si anturaj.

Leave a Comment