Zvonoteca

# Aloo, Împărăția Zălau? Ne mănâncă țânțarii, fraților! Pentru ce plătim făcăturile astea de dezinsecții? Ce toarnă ăia în apa cu care dezinsectează, proteine, carbohidrați, vitamine? Că au zălăuanii niște țânțăroci prin case de zici că-s din filmele SF. De crăpat, nu crapă niciunul, ba sunt tot mai mulți pe zi ce trece. Apropo, câte dezinsecții s-au făcut în acest an? Câte treceri pe străzi, intrări blocuri, instituții, unde e celebrul avion care survola, în vremurile bune, municipiul, împrăștiind de la înălțime insecticid? De ce prostiți oamenii și le mai luați și banii de pomană? Orice ar fi, oricare ar fi motivele, ceea ce s-a făcut până acum este nimic, vax albina, nada, niente, veg! Citeam prin presa vecină că la Oradea, harnicul primar de acolo a ordonat deja cea de-a șaptea sesiune de război cu țânțarii, din acest an. Spun gurile rele că sunt și eficiente! Ăia cu ce-or da? Poate cu ceea ce dau și pe investițiile din oraș, de arată de parcă ar fi în altă țară…

# Rămânem la capitolul guri rele și constatăm că în unele comune sălăjene, după cum scrie presa vecină, occidentalii nu ne ajung nici măcar la degetele de la picoare. Să n-ai tu apă și canalizare și să zici că locuitorii comunei tale trăiesc în lux. Asta înseamnă să ’’mințești’’ și să n-ai simțul ridicolului.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Veniți în Bulgaria sa luați exemplu. Și de turism și de orice. Nu vezi țipenie de țânțari.

  2. vasile

    Intrebati-i pe Balajel si Ciunt!

  3. Anonim

    Soluția ptr țânțari o folosesc ptr tratarea bolnavilor de covit !!!Asa ca ….nu va mai plângeți!!! Referitor la al 2-le-a articol, una dintre comune este Creaca, unde primarul ( un adevarat traseist politic) se lauda cu ce nu a facut!!! Vezi rețeaua de apa, canalizarea, asfaltarea, etc!!! Asteapta acum cu ardoare sa fie ales din nou, dupa ce in ultimul sau mandat singura realizare a fost sa treaca de la PSD la PDL! Pardon PNL!!! Ma mir cum nu îngheață apa acum in plina vara de atata incompetenta, lauda si minciuna!!!

Leave a Comment