Se pregătește prelungirea stării de alertă

Premierul Ludovic Orban, a anunţat luni, că, cel mai probabil, românii vor fi nevoiţi să suporte în continuare starea de alertă. Această măsură va fi prelungită, la nivelul întregii ţări, cu încă o lună de zile, spune şeful Guvernului. “Orice decizie va ţine cont de contextul epidemiologic. Pe baza datelor pe care le avem până astăzi, dacă nu apar ameliorări, reduceri semnificative, cel mai probabil vom prelungi starea de alertă”, a declarat Ludovic Orban, luni, la sediul Partidului Naţional Liberal. Prim-ministrul a spus că autorităţile vor analiza solicitările privind continuarea unor activităţi în această perioadă. “Vom ţine cont de punctul de vedere al specialiştilor din Grupul de suport tehnico-ştiinţific, din Comisia anti-COVID, din I.N.S.P. şi, în funcţie de evaluările pe care le vom avea, vom lua şi deciziile politice”, a precizat Orban. “Nu ne dorim impunerea niciunei alte restricţii (…) Obiectivul nostru este acela de a nu mai afecta în niciun fel economia”. Cât despre posibilitatea introducerii unor noi măsuri de restricţie, premierul României spune că, în prezent, nu se discută despre aşa ceva. “Nu ne dorim impunerea niciunei alte restricţii. De altfel, s-au mai adoptat două măsuri: limitarea programului la terase şi portul măştii în spaţiile aglomerate unde nu este posibilă asigurarea distanţei fizice de protecţie. Acestea sunt singurele măsuri de restricţie şi ele nu afectează desfăşurarea activităţilor economice, pentru că obiectivul nostru este acela de a nu mai afecta în niciun fel economia prin măsurile pe care le luăm”, a declarat Ludovic Orban. El a indicat că se ia în calcul o altă soluţie pentru terase dacă lucrurile se vor ameliora.

Alte articole

4 Thoughts to “Se pregătește prelungirea stării de alertă”

 1. Roiu

  Așteptăm ca psd să depună moțiunea, să ne scape de liberalii ăștia care nu respectă legea pensiilor !

 2. Anonim

  Roiule de la 13:02 :Asteptam cele 2 scrutine de alegeri sa v-o dam in bot la PSD-eu si sa va trimitem in opozitie pentru multe mandate de aici incolo .Noi pensionarii amarati nu vom uita ca Dracnea al tau cu Veorica proasta satului ,nu ne-au indexat pensiile conform legii -trebuia sa fie cu 1 ianuarie 2019 ,la fel ati facut si in 2018 .iar chestia cu majorarea cu 40% e o utopie pesedista din „facerile gandirii Intaiului penal”Dracnea cu programul lui plin de minciuni din „scoarta-n scoarta”,care stia ca nu vor fi bani de asa ceva ,nu degeaba ati fugit ,voi PSD-ul , de la guvernare in noiembrie 2019 trantindu-va propriul guvern cu motiune de cenzura.Asa ca ciocul mic ca nu mai prostiti pe nimeni decat pe electoratul vostru captiv in prostia infinita si incurabila a ciumei rosii.

  1. Minciuna are picioare scurte !

   Libăralule, nu mai țin minciunile, pnl a votat legea pensiilor și acum nu vrea să o aplice, nu-l mai scoate pe draqne la înaintare, lasă-l acolo unde e . De ce au votat liberalii legea pensiilor ? Și, de ce a preluat puterea mituind pe como ? Numai ca să sature gurile flămânde ale clientelei politice, șnapanii nicula & co?

 3. Anonim

  Sica Mandolin o tine pe a lui!!! Habar nu are pe ce lume trăiește!!! Iar cu pensiile o sa vedeți cum o sa fie!!! Acești foști PDL-isto imputiti de-ai cacatului de Basescu, o sa le taie !!!! Acestor farisei le doresc sa aiba soarta PNTCD-ului!!!

Leave a Comment