Zvonoteca

# Frumoase și silențioase, dar mai ales nepoluante, autobuzele electrice care au ajuns recent în dotarea parcului auto al societății de transport municipal, au nevoie de o mână de specialist “pe ici, pe colo, prin punctele esențiale”. Unul dintre neajunsuri este faptul că ecranele GPS, mari și performante, puse în văzul călătorilor, nu funcționează corespunzător. Oriunde te-ai afla, ecranul afișează stația “Poșta Brădet”, iar de acolo, nu se mai mișcă în veci, deși autobuzul a ajuns deja la spital. Dacă tot sunt dotate cu asemenea sisteme care, în modul de funcționare corespunzătoare, anunță călătorul despre stația în care se află în timp real autobuzul, dar și afișează și parcursul acestuia, ar fi bine ca ele să fie și funcționale. Altfel, pentru ce le-am mai plătit?

 

#  Nu mai este niciun secret că prețurile la măști, în unele farmacii, îs chiar nejustificat de mari. Să vinzi una bucată mască, realizată dintr-un material subțire ca foița de țigară, la șapte lei și la un minut de la cumpărare, când ți-o așezi pe bot și nări, se se rupă? Asta înseamnă să fii un bun comerciant și să-ți meargă bine. În halul asta n-ai cum să simți criza.

Alte articole

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    fapte, nu vorbe !! astea sunt afacerile lui Ciunt !! a cumparat autobuze la dublu pret decat normal !! nu le-a luat direct de la producator, ci de la o alta firma din ILFOV, firma de PSDist , si bineteles ca nu au cine sa le intretina, caci garantia este la o firma fantoma si nu de la producator !!

  2. Anonim

    ANPC, DSP, etc de ce nu verifica toate farmaciile si magazinele, sa vada daca vand masti conforme sau nu ???!!!

Leave a Comment