3 lucruri care te ajută să câștigi bani din pariuri sportive

Pentru a face bani din pariurile sportive ai nevoie de o mulțime de cunoștințe și calități. Îți voi dezvălui în următoarele rânduri trei lucruri care te vor ajuta să începi cu dreptul aventura ta în pariuri sportive. Mai apoi, vei putea învăța singur ce ai de făcut pentru a obține profit.

Începe să pariezi cu o bancă solidă

Poți face asta fără să investești foarte mulți bani, trebuie doar să îți deschizi un cont online. Spre deosebire de agențiile de cartier, casele de pariuri online îți vor oferi unele bonusuri extrem de generoase la deschiderea contului.

În unele cazuri poți obține până la 1000 RON bani bonus, ceea ce te va ajuta cu siguranță să ai o bancă de pariere care să-ți permită să joci orice pariuri vrei.

Scopul obținerii unui bonus la deschiderea contului este acela de a putea plasa pariuri fără riscul de a ajunge rapid cu balanța contului la 0. Acest lucru ți-ar putea influența deciziile într-un mod negativ și vei simți o presiune în plus atunci când alegi pronosticurile.

Fiecare jucător decide singur câți bani dorește să parieze și cât îi este confortabil să investească în pariuri. Experiența mă îndeamnă însă să îți spun că e mai bine să depui mai mulți bani o singură dată în cont, decât să efectuezi mai multe depuneri pe sume de bani mai mici.

Așadar, dacă intri în pariuri cu gândul de a face profit, fă în felul următor:

  • găsește o casă de pariuri de top, care îți va oferi un bonus generos la înscriere
  • depune o sumă de bani eligibilă pentru a încasa bonusul maxim.

Nu e totuna să începi să pariezi cu o bancă de 100 de lei sau cu una de 1.000 de lei.

 

Inspiră-te de la profesioniști, dar alege-ți singur pariurile

Este esențial să fii informat atunci când plasezi pariuri. Pentru a nu pierde timp prețios căutând informații pe diverse site-uri de statistici sau știri, poți apela direct la site-urile de ponturi și pronosticuri. Acolo ai adunate toate detaliile referitoare la meciurile pe care vrei să joci și nu va trebui să plătești nici măcar un leu în schimbul lor.

Pariori cu experiență și fler îți pun la dispoziție toate cunoștințele lor, ba chiar îți propun și ce să joci. Vei vedea însă că de multe ori s-ar putea să fii în dezacord cu alegerile lor. Nu ești obligat să ții cont de ele. Tot ce trebuie să faci este să filtrezi informațiile lor și să ajungi la propria ta concluzie. Cel mai bine este sa analizezi si tu meciurile pe care pariezi.

Nu înseamnă că dacă știi tot ce mișcă la două echipe de fotbal vei și anticipa corect rezultatul întâlnirii. Pot să îți garantez că te simți mult mai frustrat dacă pierzi pe alegerea făcută de alții pentru tine decât dacă ai pierdut în urma propriei tale decizii.

 

Nu paria haotic – răbdarea este cheia!

Poate că mai bine de jumătate dintre pariori visează să se îmbogățească peste noapte. Cu siguranță, mai puțin de 1% dintre ei au reușit vreodată acest lucru.

Dacă vrei să ai o aventură profitabilă în pariuri sportive trebuie să îți construiești parcursul cu răbdare. Analizează, definește-ți o strategie și ține-te de ea cu sfințenie. În momentul în care deviezi de la ideile de bază vei observa că și banca ta începe să scadă.

Stabilește o sumă lunară pe care ești dispus să o investești (adică o sumă pe care îți permiți să o pierzi), gândește-te pe ce cote vrei să joci, câte evenimente sportive va conține fiecare bilet jucat și astfel de lucruri definitorii pentru un parior.

Dacă ar exista o rețetă clară a succesului la pariuri aș posta-o aici, dar bineînțeles că ea nu există. Asta pentru că depinde de la un jucător la altul care strategie îi este mai potrivită, ce tip de pariuri le simte mai bine sau pe ce campionate câștigă mai mult.

 

Ține minte doar cele 3 lucruri pe care ți le-am spus mai sus: începe să joci cu o bancă solidă, alege singur pronosticurile în care ai încredere și găsește strategia care simți că va da roade dacă o aplici.

Leave a Comment