Zvonoteca

# Scandal într-o împărăție de comună din pitorescul Sălaj. Atât de rău s-a enervat un cetățean, om în vârstă, cu probleme de sănătate, încât – povestește o angajată – era să facă infarct în holul enstituției: – Nu vă e rușine? Gaz n-avem, canalizare nu avem, drumuri n-avem, trei clădiri – și alea ca după război, ce faceți aici? Unde ni-s banii? Veniți cu mâna întinsă și cu tabele să semnăm pe ele, dar voi sunteți aici ca la voi acasă, nime’ nu vă are treaba și nimic nu faceți. Umblu cu două hârtii de astă primăvară, să obțin o aprobare și mă plimbați ca pe ultimul om de la o zi la alta!, suduia bietul om, la un pas să facă o criză de nervi.. Problema e că situația aceasta nu e singulară. Zeci de administrații locale lasă foaia goală dacă le pui să enumere investițiile făcute în ultimii patru ani. Iar acestea ar trebui să se pregătească spă-și ia zborul, pentru că nici măcar preoții, pe la slujbe, ăia care au directive date de la centru, nu-i mai pot prosti pe alegători. Dacă vine vreodată războiul împotriva primarilor harnici și dedicați, jumătate dintre edilii sălajului mor nevinovați.

# Rămânem la capitolul primari ’’dedicați’’ și nu putem trece cu vederea cum unii se laudă, spre final de mandat, cum că în zona pe care o păstoresc au început lucări de asfaltare. Și nu orice asfaltare, ci una de câteva zeci de pași. Bună-i și aia decât nimic!

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. mami

    cand treceti pana la creaca ca dumul este dezastru chiar nimeni nu are curaj cu bataia de joc a consiliului judetean ce are drumul asta zalau creaca sa fie asa ciuruit?

  2. protap

    Pregatiti un purcel la protap, doua videri de vin ca apoi or veni…

Leave a Comment