Zvonoteca

# Aude zvonărașul niște… unele, de ți se face părul măciucă pe cap. Cică la Împărăție, o madamă plină de ifose și cu accente comportamentale dictatoriale, taie și spânzură pe la etajele înalte ale enstituției, după cum îi tună ei sau după cum i se pare ei că lumea îi strică ploile sau îi amenință statutul de așa-zis șefă (în fapt, n-are nicio legătură cu așa ceva). Ba aia nu e în regulă, ba aia e mai frumoasă și mai bună ca ea, ba cealaltă s-a uitat chiorâș la șefu, ba e așa și pe dincolo. Urlă, trântește, dă directive. Toată lumea trebuie să se ducă naibii în funcție de cum indică duamna. Până acum, au părăsit posturile din acest motiv câteva angajate, unele dintre ele abia venite pe posturi bune, femei pregătite, respectate în urbe, cu experiență și prestanță. Au plecat cu foc pe coadă și făcându-și cruci pentru că, bietele de ele, nu mai înțelegeau nimic și erau terorizate, așa cum a șoptit una dintre ele pe șestache. Nimic! Afară! N-au avut nicio șansă în fața demoazelei căreia i s-a urcat la cap o falsă șefie, doar ea și alții, câțiva știu din ce motive. N-ar fi rău ca ceva, undeva, să se schimbe, cineva să se sesizeze pentru că, vorbește lumea,  lucrurile au cam luat-o razna din această cauză.

# Cică vin ceva ajutoare europene pentru săracii județului. Nu zice nime că nu prind bine, că la noi, în prăpăditul ista de județ, prinde bine orișice. Baiu-i ca străinii ne trimit periute și pastă de dinți. Nu știu ei, că la noi de atâta sărăcie nu mai au oamenii dantură ca-n reclama Colgate. Mai mulți îs fără dinți, decât cu dinți.

4 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Lica

  Inițial am crezut că e vorba de duamna de la prefectura…cand colo e vorba de doamna da la consiliu judetean.

 2. Anonim

  Mai concret,pt. muritorii de rand?

 3. Anonim

  Mai sunt cateva duamne,pe la mediu,pe la cultura etc. ,care ár trebui sa ne lase In baiul Nostru!

 4. Anonim

  De ce tolerati asemenea specimene? Adica toata lumea se aliniaza in fata unei femei care se comporta asa? Noaptea mintii!

Leave a Comment