Zvonoteca

# Misterioasa secretară a Împărăției Municipiului (secretar de municipiu, nu discutăm de secretara vreunui primar sau vice, atenție!) s-a evaporat din nou din aparat. Adicătălea, s-a făcut mai nevăzută decât era când nu o vedea nimeni. Vorba poetului nepereche: “Era pe când nu s-a zărit; azi o vedem și nu e!”. După ce a fost angajată în una dintre cele mai mari funcții din aparatul administrativ al municipiului, prețioasa secretară a intrat în mod intempestiv într-un justificat concediu post-natal. Trecut-au lunile rând pe rând, munca ei a făcut-o altă persoană, căci vorba zicalei, timpul trece, leafa merge, știți povestea. Toate bune și frumoase până într-o bună zi când, sătulă de atâta stat acasă, doamna în cauză a decis să o ia cătinel cătă locul de muncă. Bucurie mare pe cei care prestau muncile în locul dumneai. Dar… ce să vezi. Scurtă le fu bucuria celor din instituție, pentru că secretara noastră nevăzută și neauzită a decis că după un concediu post-natal și câteva zile lucrate se impune un nou concediu de creștere a copilului pe o perioadă de câțiva anișori, probabil. Nicio problemă, totul e legal și e dreptul ei! Totuși, întrebarea care se pune de-a curmezișul în ușa administrației este următoarea: de ce ați mai angajat-o, fraților, când vedeați bine că femeia urmează să devină mămică, la doar câteva zile de la concurs? Că e o nebuloasă și-o vânzoleală acolo, la resurse inumane, de zici că-i mușuroi. Nimeni nu mai înțelege nimic în toată debandada asta. Cine pe cine prostește: candidatul pe șefii din primărică sau primărica păcălește plebea? Faceți puțină ordine în matrapazlâcurile astea, măcar să fie bine organizate și frumos prezentate, în caz că cineva întreabă cum mama sărăciei e posibil (și nu într-un singur caz) să angajezi pe cineva pe un post cheie în municipiu, o funcție deosebit de importantă, după care nimeni să nu mai vadă la muncă persoana respectivă cu anii?! Vă amintiți și de cazul administratorului public, angajat cu surle și trâmbițe după care pupat Piața Independenței din București și lăsat baltă (blocat) postul de acăsucă. Cum e posibil așa ceva? Păi uite-așa bine, căci vorba cântecului: tăte-s din Zalău!

10 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Anonim

  Cum sa faca ordine in matrapazlacuri,cu cat sunt mai incurcate cu atat pot mintii mai bine ca toate sunt curate.Secretara este nevasta de pesedist,nu a fost angajata sa munceasca,fereasca domnul,nici nu stie cu ce se mananca.

 2. Anonim

  nevasta de psd-ist si candidate singura pe post sa fie sigur ca nu ia altul locul…… acum sunt curios ce raspuns se mai primeste de la primarie….:)…. oricum ii doare la basca de noi zalauanii

 3. Anonim

  Dovada că se primaria ar functiona si cu mai puțini tăietori de frunze la câini.

 4. Anonim

  cum aceasta doamna a”castigat” postul prin concurs, tot asa a „castigat” si Fort Calin, functia de administrator a Zalaului ! Toate lumea stie cum au fost date aceste „concursuri”.
  CEL MAI TARE DIN PARCARE SI PARCAREA ERA GOALA !
  dar asta e politica la noi, de aceea lor, politicienilor le merge bine si nou , votantii lor, ne merge prost !
  ii dorim doameni secretare, acelasi viitor cum l-a avut si Potrovita : PUSCATIE sa aiba copii cu ce sa se mandresca in viata !

 5. Anonim

  din cati cunosc in primarie, si ma refer la cei angajati si nu cei alesi, de care imi este o scaraba mare, indifferent de partid ! Dintre toti, doar pentru unul am sa zicem, respect ! Este acel director/sef informatician, venit din privat, din SUA parca, si care dupa cate il cunos este singurul „om la locul potrivit” ! Restul sunt niste politicieni, javre/rebuturi sociale, pe care political I-a p[rop[ulsat in functii publice !
  La urbanism a ajuns sef unul care a transformat functia intr-o afacere !
  La corp control avem o religva din vremurile comuniste si totul pute acolo a mortaciune si mucegaui, cu iz de incompetenta si delasare crasta !
  La Patrimoniu, se cam stie acuma cu ce se ocupa toti de acolo, in frunte cu seful lor.
  continuam?

 6. Anonim

  Dragi postaci, prima data vedeți cu limba română și apoi criticați!

  1. Anonim

   daca ai sti , ai intelege 🙂 nu ai nevoie sa faci aici literatura ! fiecare scrie cum poate, cumse descurca si alti inceleg cat pot !
   iar tu nu prea esti ii stare sa intelegi ceva, ceea ce nu e rau , sunt multi ca tine, de aceea PSD are inca votanti

   1. Anonim

    Cum sa nu fie angajata doamna Fazacas , barbatul sau fiind mare sef la tineretul PSD si pus mare directior la Garda de Mediu si coada de topor a primarului Ciunt ! !! NU conteaza cat au in creer , conteaza ca lucreaza pe dedesupt ca si cartitele si executa ordinele primarului ! Salarul dumneaei este de l3.ooo lunar,desigur ca avocat de 2 lei , i-a fost facut un favor nesperat. Culmea este ca acel Fazacas sta si la aceasta data pe post de mare director doar ca a fost pus de PSD sa scape un om incomod !

 7. ANONIM

  Rasplata pentru faptele criminale ale macelarului sprijinit de edilul-veterinar. Este posibil sa scape vederii consilierilor asfel de matrapazlacuri ?!

 8. Anonim

  13.000 lei salar pentru nevasta macelarului-coada de secure pentru fapta criminala pe care a savarsit-o in functia pe care a fost inscaunat in mod abuziv de catre veterinarul care in facultate a invatat cum sa dea cu ranga in capul animalelor plus salarul acestuia reprezinta modul in care rasplateste securitatea astfel de nemernicii!

Leave a Comment